Timahtim’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

thanks 2 Nad June 5, 2008

Filed under: Uncategorized — timahtim @ 3:43 pm

 caye tak dlm zmn serba canggih ni ade gak owg yg ketiggln dalm bab tekno ni. takziah la utk aku sbb aku antr org itu..bdk sek ren pn ada ‘myspace’..aku yg br abis u ni..kene cggh sket la kan. kene le ade blog..:p.

oleh itu..time ksh pd nad kwn yg aku yg jauh dperantauan padang pasir bersama zauj die. dia yg pujuk aku buat blog  ni..dia gak la yg tolong buatkan..cggh btk tekno ni, si nad tu kat mesir tu,aku kat negara yg br naik hrga minyak ni boleh comunicate buat blog..mase dpn mate dulu x reti plak mntk ajo.. akan ku gunekan untuk kpntgn agama, bangsa dan negara..huhu.poyo tak?

poyo x poyo..aku kene manfaatkn jgk..once again..thanks Nad..

 

Ya Allah, Kau cucurilah rahmat kepada sahabat aku ini dan juga keluarganya. Aminn..

 

6 Responses to “thanks 2 Nad”

  1. shai Says:

    oooooo…. timah dah ade blooooog
    rajin2la tulis melauh perasaan ye makcik…

  2. nad Says:

    hehe tersipu2 aku bace ni tim. aa ko update la slalu tau😀 hehehe

  3. nad Says:

    nape aku comment die x kua pun tim?

  4. cik angah Says:

    hii tim!
    congrats tim sbb da ade blog!
    huuhuu..
    nad mmg akan patah kakitgn sekiranya tadak tenet! heee…
    oleh itu, di harap ko akan rajin apdet ya!
    jgn jd spt aku! yg sgt malas2 je nak apdet! hhuuu..
    sile rajin2 laa save link aku ini ya.. ;p
    http://cikangahlee.blogspot.com
    daaa~~

  5. nad Says:

    tim, ko dah ditag..and yes, sile melauh perasaan ye..hehehe jahat aku ni😛

  6. mun Says:

    hoye hoye hoye… tim cepat melauh perasaan.. kikikiki😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s